Ontdek de voordelen van dubbel glas! Dubbel glas is niet alleen financieel een goede investering maar biedt ook nog eens comfort. Om deze belangrijke redenen zijn al vele woningen en kantoorpanden in Nederland voorzien van dubbel glas. Toch nog een paar redenen nodig om over te stappen? Lees hieronder meer over de voordelen van dubbel glas.

Voordelen van dubbel glas

5 voordelen van dubbel glas

Waardestijging van het huis

De kosten van het plaatsen van dubbel glas is een zeer goede investering. Deze investering komt namelijk in zijn geheel terug in de meerwaarde van uw woning.

Stookkosten
Een andere financiële meevaller: de stookkosten. Omdat door glasisolatie de woning minder snel warmte verliest hoeft de kachel minder lang aan te staan en bespaart u dus energie. In de zomer heeft dubbel glas ook zo zijn voordelen. Omdat uw huis nu beter geïsoleerd is blijft de koude lucht ook gemakkelijker binnen en hoeven ventilatoren of airconditing niet of minder lang te werken.

Wooncomfort

Zeker niet onbelangrijk om te melden. Dubbel glas zorgt voor meer wooncomfort. Het grote verschil is dat er geen kou van de ramen afkomt en dat er geen tocht meer voelbaar is. Ook zult u minder last hebben van condens op de ramen en werkt dubbel glas geluidswerend. Ideaal als u in een drukke of rumoerige omgeving woont.

Inbraakwerend

Uiteraard is het logisch dat er meer moeite gedaan moet worden om dubbel glas te breken dan enkel glas. Daarom is dubbel glas aanzienlijk veiliger dan enkel glas.

Milieu

Last but not least: het milieu. Doordat u minder energie hoeft te verbruiken om uw woning te verwarmen heeft u minder CO2-uitstoot. Goed bezig dus!

Martens Glas en Sloten

Martens Glas en Sloten heeft jarenlange ervaring in het plaatsen en leveren van dubbel glas. Wilt u de voordelen van dubbel glas in huis halen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Naar contact