Is de deur achter u dichtgevallen met de sleutel nog in het slot of is uw sleutel afgebroken? Slotenmaker Martens Glas & Sloten uit Made, nabij Raamsdonksveer, staat voor u klaar voor al uw slot problemen! Ook voor spoedgevallen kunt u direct bij ons terecht!

Slotenmaker Raamsdonksveer.2

Slotenexpert voor verschillende slotproblemen

Helaas kan het altijd voorkomen dat u problemen heeft met uw slot. Dit kan zo onschuldig zijn zoals een deur dicht laten vallen, maar ook ernstiger zoals een inbraak. Onze slotenexperts staan 24/7 voor u klaar in Raamsdonksveer om u zo goed en snel mogelijk te helpen.

Type sloten

Ook wanneer uw slot volledig vervangen moet worden, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren diverse type sloten die allen zijn voorzien van het SKG keurmerk. Zo bent u altijd veilig in uw eigen woning. Benieuwd naar de verschillende type sloten? We lichten een aantal populaire keuzes voor u uit!

Oplegsloten

Heeft u een deur die naar binnen draait? Dan is een oplegslot wellicht een goede keuze. Dit type slot wordt vooral gebruikt als bijzetslot voor ramen en deuren. Het slot wordt letterlijk aan de deur of poort bevestigd. Tegenwoordig zien we dit type sloten steeds minder, maar ze zijn nog altijd geschikt om uw woning te beveiligen.

Insteeksloten

Dit type slot wordt het meest gebruikt om woningen en panden te beveiligen. Ook dit slot wordt het meest gebruikt op deuren die naar binnen draaien. Het slot wordt op één punt bevestigd en is vaak verwerkt in de deur, waardoor het slot nauwelijks zichtbaar is als de deur is gesloten.

Meerpuntsluiting

Een voordeur wordt vaak nét wat beter beveiligd dan andere deuren. Hiervoor is een slot met een meerpuntsluiting zeer geschikt. Bij dit slot wordt er een slot op de deur bevestigd die de deur op meerdere plekken afsluit. En dit terwijl u maar één punt hoeft te bedienen.

(cilinder) Sloten met kerntrek beveiligingen

Heeft u een nieuwbouwwoning? Dan is de kans groot dat uw deur is voorzien van een cilinder slot met een kerntrek beveiliging. Dit soort sloten zijn het meest inbraakvriendelijk doordat de meest bekende vormen van inbreken niet mogelijk zijn.

Slotenmaker Martens Glas & Sloten in Raamsdonksveer

Een probleem met uw slot komt altijd onverwacht en nooit gelegen. Slotenmaker Martens Glas & Sloten is daarom 24/7 bereikbaar in Raamsdonksveer om u te assisteren bij al uw slotproblemen. Om het voor u nóg makkelijker te maken, kunt u bij ons altijd mobiel pinnen.

Neem vandaag nog contact met ons op en wij repareren en vervangen uw sloten vakkundig!

Naar contact