Slotenmaker in Oosterhout nodig ? Is uw sleutel afgebroken in het slot, is uw slot kapot of is er ingebroken? Neem direct contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Martens Glas & Sloten slotenservice

Martens Glas & Sloten uit Made, nabij Oosterhout, heeft al jarenlange ervaring in de glas- en slotenservice. Als slotenmaker leveren we advies voor het beste type slot in uw situatie. Vervolgens installeren wij direct het nieuwe slot. Met deze service zijn wij 24 uur per dag beschikbaar als u uw sleutels kwijt bent of de deur in het slot gevallen is.

Type sloten

Wij leveren alle type sloten. Al onze sloten zijn voorzien van het SKG Keurmerk. Dit geeft u 100% zekerheid dat u, na vertrek van onze monteurs, er weer veilig bij zit.

Insteeksloten

Een insteekslot zit letterlijk in de deur en is het meest gebruikte deurslot. Dit type slot komt namelijk veel voor bij binnendeuren omdat een insteekslot de deur op slechts 1 punt beveiligd.

Oplegsloten

Oplegsloten worden letterlijk aan de deur of poort bevestigd. Dit slot was vroeger erg populair maar wordt tegenwoordig minder gebruikt omdat deze sloten alleen geschikt zijn voor binnendraaiende deuren.

Meerpuntsluiting

Een meerpuntsluiting is het meest gebruikte slot bij voordeuren. Een slot met meerpuntssluiting zorgt ervoor dat de deur op minstens 3 plekken beveiligd is terwijl u het slot op 1 plek bedient.

Sloten met kerntrek beveiligingen

Sloten met kerntrek beveiligingen komen veel voor bij nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden. Dit type slot is uitgerust met een SKG certificaat. Hiermee is de deur optimaal beschermt tegen inbraken. Het is bij dit type slot niet meer mogelijk om met de Bulgaarse methode een schroef in de cilinder te boren en vervolgens de kern te breken waardoor de deur open gaat.

Martens Glas & Sloten

Het repareren en vervangen van sloten is specialistisch werk en geen doe-het-zelf klusje. Het vervangen van een slot komt meestal onverwacht en we begrijpen dat u zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Met de 24 uur service van Martens Glas & Sloten staan wij dag en nacht voor u klaar om te helpen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor het vervangen van uw sloten.

Naar contact