Bent u op zoek naar een slotenexpert in Oosterhout? Dan bent u bij Martens Glas & Sloten aan het juiste adres. Wij staan 24/7 voor u klaar. Is uw sleutel afgebroken, het slot kapot of ligt de sleutel nog binnen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag!

SKG keurmerk

U kunt door onze sloten altijd met een veilig gevoel binnen zitten. Wij gebruiken alleen sloten met een SKG keurmerk. Dat betekent dat de sloten die wij gebruiken getest zijn op sterkte en duurzaamheid. Als het slot voldoende inbraakwerend is, mag het sterren dragen. Hoe meer sterren een slot heeft, hoe beter!

Slotenexpert Oosterhout

Soorten sloten

Wij bieden verschillende soorten sloten aan. Zo kunt u zelf bepalen welk slot het best bij u en uw deur past.

 • Insteeksloten
  Dit slot zit in de deur en wordt op één punt beveiligd.
 • Oplegsloten
  Dit slot wordt aan de deur bevestigd. Het is alleen geschikt voor naar binnendraaiende deuren.
 • Meerpuntsluiting
  Deze deur wordt op minstens drie punten beveiligd, terwijl u het slot op één plek bediend.
 • Sloten met kerntrek beveiliging
  Het is bij dit slot niet mogelijk om met de Bulgaarse methode een schroef in de cilinder te boren en vervolgens de kern te breken waardoor de deur open gaat.

Zakelijke markt

Martens Glas & Sloten heeft ook het vertrouwen op de zakelijke markt, bijvoorbeeld bij bouwbedrijven, gemeenten en scholen. Wij leveren kwaliteit en gaan secuur te werk. Al het onderhoud en de reparaties worden uitgevoerd naar strenge normen en binnen de gestelde financiële bandbreedtes.

Martens Glas en Sloten Raamsdonksveer

Het plaatsen van een nieuwe ruit kan het beste worden overgelaten aan de specialist. Zeker wanneer glasschade snel verholpen moet worden. Maak daarom gebruik van de 24/7 glasservice van Martens Glas en Sloten.

Martens Glas en Sloten is gevestigd in Made maar staat ook in Raamsdonksveer dag en nacht klaar om glas- en slotenservice te verlenen.

Dus heeft u een glaszetter in Raamsdonksveer nodig? Onze vakmensen staan voor u klaar! Kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op.

Naar contact