Het SKG keurmerk wordt gegeven door Stichting Kwaliteit Gevelbouw en is een onafhankelijke organisatie. Wanneer het slot gekeurd is door SKG weet u zeker dat dat uw woning goed beveiligd is. Op zoek naar een nieuw slot of komt u zelf het huis niet meer in? De specialisten van Martens Glas en Sloten staan 24/7 voor u klaar.

Heeft uw slot een SKG keurmerk?

Wat is een SKG keurmerk?

SKG keurmerk staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw en is een onafhankelijke organisatie voor testen en certificeren van sloten. De sloten die gecontroleerd zijn door SKG zijn uitgebreid getest en goedkeurt via de normen van het SKG. Nadat de sloten gecertificeerd zijn worden ze gerangschikt aan de hand van sterren.

Wat zijn de SKG sterren?

SKG maakt gebruik van een sterrensysteem om zo de sloten te rangschikken. Een slot kan 1 ster, 2 sterren of 3 sterren hebben. Een slot met 1 ster is het minst sterk en een slot met 3 sterren het sterkst. Deze sterren geven aan hoe lang het duurt voordat een inbreker het slot heeft geforceerd.

· SKG 1-sterrenslot:

3 minuten vertraging bij inbraak. Niet zelfstandig inbraakwerend. Moet in combinatie met een ander inbraak werende product geplaatst worden!

· SKG 2-sterrenslot:

5 minuten vertraging bij inbraak. Heeft een doorboorbeveiliging, maar geen kerntrekbeveiliging.

· SKG 3-sterrenslot:

10 minuten vertraging bij inbraak. De 3-sterrenslot is bestand tegen cilinders, klopsleutel en een lockpick.

Type sloten

Tegenwoordig zijn er veel verschillende sloten die u kunt gebruiken om uw woning voldoende te beveiligen. Wij helpen u graag met het juiste slot om uw woning te beveiligen.

Wij leveren alle typen sloten, zoals:

· Insteeksloten

· Oplegsloten

· Meerpuntsluitingen

· Sloten met kerntrek beveiliging

De sloten zijn allemaal voorzien van het SKG Keurmerk. Dit geeft u 100% zekerheid dat u er na vertrek van onze monteurs er weer veilig bij zit.

Martens Glas en Sloten

Heeft u een probleem met uw sloten? Neem dan snel contact met ons op via 06-10992828 of neem contact met ons op via de website. We staan 24 uur per dag voor u klaar!

Naar contact