Heeft u snel een glaszetter nodig in Raamsdonksveer? Zoek niet verder! Martens Glas en Sloten staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om uw ruitschade te repareren. Een kapotte ruit komt altijd ongelegen. Heeft u direct hulp nodig? Bel dan ons noodnummer 06-10992828.

Glasschade

Glasschade is heel vervelend. Het geeft een onveilig gevoel en op een koude winterdag is het niet prettig om thuis te zitten als het glaswerk niet in orde is. Om te zorgen dat glasschade snel wordt verholpen hebben onze vakmensen een grote voorraad glas met zich mee zodat we niet voor verrassingen komen te staan.

Mochten we toch niet de juiste glaspartij op voorraad hebben dan zorgen wij voor een veilige noodvoorziening en bestellen we de nieuwe ruit.

Tip: Laat glasresten in het kozijn zitten en raak het gevallen glas vooral niet aan. Onze glaszetter verwijdert het gebroken glas, vervangt de kapotte ruit, ruimt het afval op en neemt het vervolgens met zich mee.

Vervangen van de ruit

Hoe vervangen de glaszetters van Martens Glas en Sloten uw ruit?

 • Verwijderen van de kit
  De eerste stap is het verwijderen van de huidige kit met een stanleymes.

 • Verwijderen van de glaslatten
  Daarna wrikken we de glaslatten los van het kozijn.

 • Het glas verwijderen
  Vervolgens kunnen we het glas voorzichtig uit het kozijn halen. Hierbij maken we gebruik van zuignappen om de ruit gemakkelijker te verplaatsen.

 • Verwijderen oude kit
  We verwijderen de oude kit en de glasband van het kozijn en de glaslatten.

 • Nieuwe glasband plaatsen
  Voordat we de nieuwe ruit kunnen plaatsen brengen we een nieuwe glasband aan op het kozijn en plakken we een strook van circa 2 mm van de rand.

 • Nieuwe ruit plaatsen
  We beginnen met het plaatsen van 2 glasblokjes van ongeveer 3 mm dik onder de ruit. Vervolgens plaatsen we de ruit.

 • Afkitten
  De laatste stap is het afkitten van de glaslatten rondom de ruit. Het is belangrijk om goed tussen de aansluitingen te komen. Tot slot plamuren we de spijkergaatjes dicht.

Glaszetter Raamsdonksveer

Martens Glas en Sloten Raamsdonksveer

Het plaatsen van een nieuwe ruit kan het beste worden overgelaten aan de specialist. Zeker wanneer glasschade snel verholpen moet worden. Maak daarom gebruik van de 24/7 glasservice van Martens Glas en Sloten.

Martens Glas en Sloten is gevestigd in Made maar staat ook in Raamsdonksveer dag en nacht klaar om glas- en slotenservice te verlenen.

Dus heeft u een glaszetter in Raamsdonksveer nodig? Onze vakmensen staan voor u klaar! Kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op.

Naar contact