GLASSCHADE

Een kapotte ruit komt altijd ongelegen. Wij begrijpen dat u bij glasschade snel geholpen wilt worden. Onze ervaren glaszetters zorgen ervoor dat u uw glasschade deskundig wordt hersteld en dat de situatie snel weer veilig. Neem vandaag nog contact met ons op voor het vakkundig herstellen van uw glasschade.

Tip: Laat oude scherven glas in het kozijn of in de deur zitten en raak de scherven niet aan. Onze glaszetter vervangt u kapotte ruit, verwijdert veilig het gebroken glas en ruimt al het afval keurig op en neemt het vervolgens voor u mee.

  • Glas en sloten 24 uur per dag
  • 7 dagen per week
  • Vakkundig
  • Betrouwbaar
  • Vriendelijk
  • Ervaren
  • Eigen medewerkers

GLASSERVICE

Nieuwe ruit laten plaatsen of meerdere ruiten laten vervangen?  We komen vrijblijvend bij u langs voor deskundig advies.

Onze glaszetters hebben een grote voorraad glas bij zich. Meerdere soorten enkelglas, figuurglas en draadglas kunnen we direct op maat snijden en herstellen. Ook gelaagd glas kunnen we direct op maat voor u snijden.

Hebben we de ruit toch niet op voorraad, zorgen we voor een veilige noodvoorziening, meten het glas voor u in en bestellen wij de ruit voor u.

LEKKE RUIT

Heeft u aanslag, condens, vocht of vuil tussen het dubbelglas? Dan is uw dubbelglas helaas lek. Dit is vervelend en daarom helpen wij u graag verder! Vocht in dubbelglas belemmert het zicht van binnen naar buiten en andersom. Bovendien heeft dit tot gevolg dat de isolatiewaarde van het glas afneemt, en de energierekening hoger uitvalt.  Het is daarom belangrijk dat u het lekke glas snel laat vervangen voor nieuw dubbel isolatieglas.

VEILIGHEIDSGLAS

Veiligheidsglas wordt gebruikt voor verschillende doeleinden en vooral op plaatsen waar het risico groot is, is dit een prioriteit.  Veiligheidsglas breekt minder snel en als het breekt ontstaan er geen gevaarlijke scherven. De kans op verwondingen is daardoor veel kleiner. Laat u door onze glaszetters adviseren over de verschillende soorten veiligheidsglas.

HR ISOLATIEGLAS

Waarom kiezen voor HR Isolatieglas?

Het vervangen van enkel glas door dubbelglas levert u een aantal voordelen op.  Zo kan u door de toepassing van dubbelglas besparen op uw energie en de kosten daarvan.  De terugverdientijd van de kosten voor het glas is vaak gunstig. De vervanging is daarom al snel rendabel.  Door dubbel glas te plaatsen is er minder kou bij het glas aanwezig, hierdoor is de gevoelstemperatuur in u woning hoger en kunt u de thermostaat lager zetten. Ten slotte zult u ook ondervinden dat u minder last heeft van geluidsoverlast.

Neem contact op

Voor spoed zit u bij ons goed!

Heeft u glasschade of een probleem met uw sloten? Neem dan snel contact met ons op via 06-10992828. We staan 24 uur per dag voor u klaar!

contact

SPOEDNUMMER

06-10992828

ADRES

Brieltjenspolder 13, 4921 PK Made

TELEFOON

SPOEDNUMMER

06-10992828

ADRES

Brieltjenspolder 13, 4921 PK Made

TELEFOON